Huisregels

➠ Indien u niet 24uur op voorhand annuleert, dan moet ik de helft van de gereserveerde tijd aanrekenen bij uw volgende afspraak. (Indien u een andere persoon in uw plaats kan inplannen, dan breng ik geen kosten in rekening)

➠ Als u niet komt opdagen dan gelden dezelfde regels als hierboven. Komt u tweemaal niet opdagen zonder iets te laten weten, dan kan ik je helaas in de toekomst niet meer verder helpen.

➠ Bij 15min te laat, word de afspraak verplaatst naar een ander vrij moment EN word ook de helft van de gereserveerde tijd aangerekend. Verwittig mij tijdig mocht je te laat zijn, dan kan ik nog kijken wat ik kan doen.

➠ Tijdens mijn behandelingen neem ik de telefoon niet op zodat ik volledig mijn aandacht aan de klant besteed. Voor afspraken kan je altijd online boeken. (Daar staan alle vrije momenten op)

➠ Hou er rekening mee dat ik ook een huishouden heb, en dat alles hier mijn broodwinning is. Ik maak geen uitzonderingen meer. Afspraken kunnen niet zomaar plots worden verzet (= DRUKKE agenda)

➠ Goede afspraken maken goede vrienden ♥